1
1
https://www.mobil.se/nyheter/ny-uppdatering-till-samsung-galaxy-buds-pro-sa-paverkar-den-lurarna
569941
Nyheter
falskt
Marginella skillnader

Ny uppdatering till Samsung Galaxy Buds Pro – så påverkar den lurarna

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/img_20210215_221547.jpg?itok=BOkBa5IA', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/img_20210215_221547.jpg?itok=OsOKqYuP', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/img_20210215_221547.jpg', w: 2000, h: 1361, title: ' ' },]
Det var en tid sedan vi testade Galaxy Buds Pro och ännu en tid sedan vi fick in dem för test. Sedan vi började testa lurarna har de fått flera uppdateringar av mjukvaran.

Den senaste mjukvaran har just börjat skickas ut globalt och den heter R190XXU0AUB3. När vi testade lurarna nyligen så var en något svag brusreducering det starkaste argumentet mot lurarna, medan de utmärkte sig positivt med fylligt musikljud och riktigt bra ljudkvalitet under samtal. Uppdateringen som vi nu laddat ner, installerat och testat utlovar förbättringar av brusreducering och omgivningsljud samt över lag bättre stabilitet och tillförlitlighet. När vi testade hade vi inga klagomål på stabilitet och det intrycket kvarstår. Tyvärr gör uppdateringen heller ingen påtaglig skillnad för brusreduceringen. När vi återigen jämför med andra lurar klarar Buds Pro fortfarande inte att nå upp till samma nivå vare sig när det gäller lätt fläktljud och brus eller när det handlar om mer störande oljud som trafikbuller.

När vi testade föregångarna Galaxy Buds för länge sedan så var det ett par hörlurar som med hjälp av mjukvaruuppdateringar blev märkbart bättre under det första halvåret efter lansering, så man kan fortfarande hoppas att Samsung lyckas förbättra funktionerna ytterligare mjukvaruvägen även här.

Samsung Galaxy Buds Pro började säljas samtidigt som S21-serien och var även del av förbokningserbjudandet för Samsung Galaxy S21 Ultra. Buds Pro säljs separat och Samsung erbjuder fortfarande de billigare och bönformade Buds Live.