Får Snapdragon 888 på utvalda marknader

Nya bilder och filmer på Samsung Galaxy S21-serien har läckt

Via vad som ser ut som officiella bilder, kan man få en närmare bild på de nya kameramodulerna.

Publicerad Uppdaterad

Nya rörliga bilder har läckt på de kommande Samsungtelefonerna som kommer under nästa år. Samtliga tre S21-modeller dyker upp på bilderna, som ser ut att vara officiellt Samsungmaterial. Det avslöjas egentligen inget nytt om telefonerna i filmerna. Det man kan se är att Samsung Galaxy S21 och S21 Plus verkar få ett tvåfärgat yttre. Fokus ligger också på att visa kameramodulerna, vilka har sets på tidigare läckta bilder. S21 Ultra får fyra kameror och ett laserbaserat autofokussystem. De övriga två får tre kameror.

Videon på S21 (länk)
Inga andra skillnader kan ses mellan S21 och S21 Plus i filmerna, men enligt tidigare rykten ska storleken skilja sig åt samt styrkan på batteriet.

Videon på S21 Plus (länk)
Om de läckta uppgifterna kring S21 Ultras kamera, som säger att det kommer att vara en 108-megapixelskamera som huvudnummer, en 10-megapixels supertelezoom, 12-megapixels vidvinkel och en 10-megapixels telezoom.

Det ryktas om att den nya S21-serien ska drivas av ett Snapdragon 888 5G chipset, men här i Sverige brukar S-mobilerna använda Exynos-chipset. Vilket chipset som kommer att hamna i telefonerna återstår att se när lanseringen är ett faktum. 

Källa