Motorola Razr 2022 har synts i verkligheten

Nya bilder på nya Motorola Razr

Inte riktigt presenterad, men den har i alla fall visats upp.

Publicerad Uppdaterad

Även att det inte handlade om någon direkt lansering eller storslagen presentation så har Lenovo, som är moderbolag till Motorola, visat upp sin kommande mobil Motorola Razr 2022 eller Razr 3 som den också kallas. Det var Lenovo Mobile Chinas chef Chen Jin som visade upp mobilen. Det kommer att bli den tredje generationen av vikbara mobiler från företaget, och kan dessutom bli en lite större hopp än vanligt jämfört med föregående generation då man inte släppte någon ny modell förra året.

Som tidigare läckor har berättat så har den nya modellen en delvis ny design vilket bland annat omfattar mer avrundade hörn och en större skärm på chassits utsida. Här har det pratats om att det handlar om en Samsung-tillverkad skärm på nästan tre tum, jämfört med 2,7 tum på den tidigare modellen. Det har även pratats om en större vikbar skärm, från den tidigare 6,2 tum stora vikskärmen till 6,7 tum. Den uppges även ha stöd för 120 Hz.

Andra bilder som har dykt upp av mobilen visar både den större yttre skärmen men också dubbla kameror och en ny design på gångjärnet. När det gäller kamerorna har det tidigare pratats om en primär 50 MP-kamera med 1/1.5”-sensor tillsammans med en 13 MP ultravidvinkel-sensor. Frontkameran sägs vara på 32 MP.

Systemkretsen kan komma att vara Qualcomms Snapdragon 8+ Gen 1.

Vi väntar fortfarande på en mer regelrätt presentation av Motorola Razr 3, och med tanke på att den har visats upp lite i förbifarten kan innebära att en sådan inte är långt bort.

Källa