Visas upp i två svarta nyanser

Nya bilder på Oneplus 6T läcker ut

Sajten Winfuture har publicerat färska bilder som påstås vara ”offciella marknadsföringsbilder” på kommande Oneplus 6T i färgerna ”Midnight Black” och ”Mirror Black”.

Publicerad Uppdaterad

Det har redan läckt ut en del bilder på kommande Oneplus 6T, men sajten Winfutures Roland Quandt har nu kommit över skarpare och tydligare bilder på telefonen, som dessutom påstås vara officiella. Och det finns egentligen ingen större anledning att ifrågasätta autenticiteten i bilderna, eftersom de rimmar med det vi hört och sett så här långt. Telefonen visas upp i de två svarta varianterna ”Midnight Black” och ”Mirror Black”, och det framgår tydligt att enheten till exempel inte har någon klassisk fingeravtrycksläsare vare sig på fram- eller bakstycket. Oneplus 6T förväntas komma med en fingeravtrycksläsare under skärmglaset. 

Droppformade sensorn bekräftad

Även den minimala sensorpanelen, som i princip ser ut som en liten droppe i skärmens överkant, finns med på de här bilderna. Om den är snygg eller inte överlåter vi till dig att avgöra, men att den frigör en hel del skärmutrymme jämfört med många andra flaggskeppsenheter med sensorpanel råder det inget tvivel om. Enligt tidigare rykten så ska Oneplus 6T komma ha en skärmstorlek på 6,4 tum och komma med ett Snapdragon 845-chipp, 8 GB arbetsminne och ett batteri på 3 700 mAh under skalet. Vad som stämmer får vi veta den 17 oktober, då telefonen offentliggörs. 

Källa