Pixel Watch 2 och Pixel Tablet

Nya läckor om Googles surfplatta och en ny Pixel Watch

Läckor har dykt både med ny information om Googles kommande surfplatta, och en potentiell Pixel Watch 2.

Publicerad Uppdaterad

Vi är bara dagar bort från Googles årliga Google I/O-evenemang som bland annat kommer att innehålla en rad olika produktpresentationer, men redan nu dyker det upp allt fler läckor kring vad som sägs komma att presenteras.

En sådan läcka handlar om en oavsiktlig publicering som Amazon i Japan har gjort angående surfplattan Pixel Tablet. Sidan har nu plockats ner, men medan den fanns uppe avslöjade den att surfplattan kommer att ha en Tensor G2-processor tillsammans med 8 gigabyte arbetsminne av modellen LPDDR5, samt antingen 128 eller 256 gigabyte lagring. Skärmen ligger på 10,95 tum och är av LCD-typ med en upplösning på 2560x1600 pixlar och 500 nit ljusstyrka. Bland övriga specifikationer återfinns fyra högtalare, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, Ultra-wideband (UWB) samt kameror på 8MP på både fram- och baksidan. Den ska även ha stöd för pennor via USI 2.0, och laddningsdockan uppges ingå i priset.

Samtidigt går publikationen 9to5Google ut med information om att Google är på gång med en Pixel Watch 2. Det sägs ingenting om huruvida planen är att presentera den på Google I/O, däremot ska planen vara att lansera den samtidigt med Pixel 8 och Pixel 8 Pro i höst, så det är inte omöjligt att den första officiella informationen dyker upp om några dagar.

Källa