1
1
https://www.mobil.se/nyheter/nya-premiumlurar-i-form-av-oneplus-buds-pro
570658
Nyheter
falskt
Ljud i himmelen

Nya premiumlurar i form av Oneplus Buds Pro

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/oneplus_earbuds.jpg?itok=LDLaexst', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/oneplus_earbuds.jpg?itok=Qq7h2XLo', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/oneplus_earbuds.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Nu har Oneplus även officiellt presenterat sina första brusreducerande lurar.

Oneplus har nu presenterat sina första lurar med adaptiv brusreducerande (ANC). Varje lur har tre stycken inbyggda mikrofoner som gör att de kan filtrera bort upp till 40 decibel av omgivande oljud. De kan även aktivt justera nivån för brusreducering under användning i stället för fasta reduceringsnivåer.

De har element på elva millimeter med ljudprofiler som ger dem stöd för Dolby Atmos. Lurarna utnyttjar Bluetooth 5.2 och med spelläget aktiverat ligger latensen på 94 ms.

Tillsammans med fodralet erbjuder Oneplus Buds Pro en batteritid på totalt 38 timmar, och slabbladdning gör att det ska räcka med tio minuter laddning för upp till tio timmars lyssning. Det finns även stöd för Oneplus laddningsteknik som heter Warp Charge, samt vanligt trådlös QI-laddning.

Oneplus Buds Pro kommer att kunna förhandsbokas från den 18 augusti med säljstart den 25 augusti, och prislappen ligger på 1690 kronor.