Pressinbjudan utskickad

Nya versioner av Ipad väntas när Apple bjuder in till nytt lanserings-event

Det ser ut som att vi sannolikt får se nya Ipad-modeller redan den här hösten, trots allt. Apple har nu nämligen skickat ut en pressinbjudan till ännu ett lanserings-event, den här gången i Brooklyn, New York.

Publicerad Uppdaterad

Många förväntade sig kanske att Apple skulle presentera nya Ipad-modeller redan i samband med sitt Iphone-event tidigare i höst, men då fick vi nöja oss med en ny trio telefoner i form av Iphone XS, XS Max och XR. Sedan dess har spekulationerna och ryktena avlöst varandra, och frågan var om Apple skulle anordna något ytterligare event under hösten. De gånger man haft ett andra höst-event så har det i regel ägt rum i oktober. Och så blir det även den här gången. Det står klart sedan Apple nu skickat ut inbjudningar till event i New York tisdagen den 30 oktober. 

Nya Ipad-modeller och ny Macbook Air

Inbjudan säger ingenting om vad man kommer att presentera och den minst sagt diffusa parollen lyder ”There's more in the making” (mer är på gång). Men vi kommer med största sannolik att få se nya versioner av surfplattan Ipad Pro, och om man får tro de förhandsuppgifter som cirkulerat så kommer de nya plattorna att vara mycket tunna, ha likaledes tunna skärmkanter och vara rustade med samma Face ID-teknologi som samtliga nyare Iphone-modeller har. Utöver plattorna så kommer vi möjligen även att få se en ny version av Apples klassiska Macbook Air samt en uppdaterad Mac Mini. 

Källa