Xiaomi till Telenor

Nytt samarbete: Nu kan du köpa Xiaomi Mi Note 10 hos Telenor

I sin resa för att etablera sig på den nordiska, och svenska, marknaden har Xiaomi nu ingått ett samarbete med Telenor där deras Mi Note 10 nu kan köpas online och i deras butiker.

Publicerad Uppdaterad

I sitt arbete med att etablera sig på den svenska marknaden har Xiaomi nu även startat ett samarbete med operatören Telenor. Det handlar dock inte om det nya flaggskeppet Xiaomi Mi 10 Pro och M10 som vi nyligen testat. Till en början gäller det istället  Xiaomis Mi Note 10 som finns att köpa hos operatören, både på hemsidan och via fysiska butiker. Sedan tidigare finns den även hos Comviq och Telia. 

Hos Telenor kan du välja något av deras abonnemang och kostnaden för själva telefonen blir 240 kronor i månaden i 24 månader, vilket alltså blir 5760 kronor.  Telenor har också ett introduktionserbjudande där kunder även får ett par Mi True Wireless Earphones 2 på köpet. 

Xiaomi Mi Note 10 lanserades tillsammans med Pro-modellen på den nordiska marknaden i höstas, men Pro-modellen kommer alltså inte till Telenor i dagsläget. 

Mi Note 10s två huvudegenskaper är dels det stora batteriet på 5260mAh och sina fem kameror är huvudsensorn har 108 megapixels upplösning.