https://www.mobil.se/nyheter/officiellt-oneplus-7-serien-lanseras-den-14-maj
566926
Nyheter
Fler än en mobil

Officiellt: Oneplus 7-serien lanseras den 14 maj

Rubriken till den inbjudan som nu gått ut är “Go Beyond Speed” och i inbjudan säger Oneplus också att det gäller “Oneplus 7-serien” vilket alltså bekräftar att det handlar om mer än en telefon.

Den 14 maj klockan 17.00 svensk tid lanserar Oneplus sina nya telefoner. Det sker på tre olika platser samtidigt och bolagets vana trogen säljer man biljetter så att kunder och andra intresserade kan närvara. Biljetter till eventet i London säljer man biljetter till på sin egen hemsida och där sker lanseringen på Printworks som är en lokal för klubbar och evenemang. Printworks är ett gammalt tryckeri som numera alltså används som eventlokal och består av ett antal olika lokaler där den största har kapacitet för 3000 besökande. Oneplus säljer biljetter till lanseringen för 18 euro för den som köper biljett nu. Det finns även andra, dyrare biljettalternativ och de så kallade Early Bird-biljetterna som släpps nu för 18 euro, motsvarande ungefär 190 kronor ska bara finnas tillgängliga till den 25 april.

Även i New York och i Indien

Samtidigt som lanseringen i London släpps Oneplus 7-serien även på synkroniserade event på Pier 94 i New York och på BIEC i Bangalore, Indien. Totalt räknar Oneplus med fler än 8000 deltagare på evenemangen världen över. Det här gör att lanseringen av Oneplus 7 ser ut att bli företagets största och de som besöker eventen blir givetvis bland de första att få känna på och se närmare på de nya telefonerna i Oneplus 7-serien.

Utöver dessa tre event arrangeras även en lansering i Peking några dagar senare, den 16 maj. I den film som följer med inbjudan ges en liten glimt av de kommande telefonerna där bland annat den karakteristiska skjutknappen på sidan syns, känd från tidigare Oneplus-modeller och i övrigt ser man framförallt att telefonen har ett slimmat, strömlinjeformat format. Bilder från filmen ser du nedan.

I en intervju nyligen avslöjade Oneplus vd Pete Lau att Oneplus 7 även kommer släppas i en Pro-version med en enligt honom exceptionellt bra skärm och att den även kommer att komma i en 5G-version.