https://www.mobil.se/nyheter/oneplus-5-presenteras-den-15-juni
563489
Nyheter
Läcka avslöjar

Oneplus 5 presenteras den 15 juni

Den 15 juni kan vara lanseringsdatumet som gäller för Oneplus 5.
Rykten om att Oneplus kommer att visa upp sin nya enhet Oneplus 5 i juni stärks nu av en färsk läcka med ursprung i Kina.

Oneplus 5 kan utan omsvep påstås vara en av de smartphone-eneter som det läckt ut mest information på förhand om någonsin. Hur mycket av den informationen som är sann är förstås omöjilgt att säga till dess att enheten är släppt, och ett av ryktena har varit att det ska ske i juni. 

Släpps tidig torsdagsmorgon

Det är en påstådd poster med information om lanseringsdatumet som nu dykt upp på nätet, och läckan ska komma från en källa med ett tämligen tillförlitligt facit i tidigare liknande sammanhang. Om läckan är att lita på så är det tidigt på torsdagsmorgonen (svensk tid) den 15 juni som Oneplus 5 kommer att offentliggöras. Ett läckt internmeddelande från Oneplus har tidigare skvallrat om samma datum. 

Ej bekräftat

Någon bekräftelse från Oneplus har fortfarande inte kommit, men däremot har man bett allmänheten rösta kring vilken design förpackningen till telefonen ska ha. Om förhandsryktena stämmer så blir Oneplus 5 en 5,5-tumsenhet med full HD-skärm, Snapdragon 835-processor, 6 GB arbetsminne och dubbla kameror på baksidan.