Företagets vd antyder högre pris

Oneplus 5T kan bli dyrare än Oneplus 5

Den som hade hoppats på att kommande Oneplus 5T skulle kosta lika lite som föregångaren Oneplus 5 blir sannolikt besviken. Företagets vd antyder nu nämligen i en tweet att den nya enheten blir dyrare.

Publicerad Uppdaterad

Nej, Pete Lau – som är vd för Oneplus – skriver inte rätt upp och ned att Oneplus 5T blir dyrare än föregångaren Oneplus 5. Men hans tweet lyder: ”Kostnaden för smartphone-komponenter stiger, men telefonerna blir också bättre. Onplus-användarna kommer att uppskatta det som kommer”. Javars. Det lämnar väl kanske inte särskilt mycket utrymme för tolkning. Frågan är bara hur mycket dyrare Oneplus 5T egentligen blir? Oneplus 5 kostar mellan 5000 och 5500 kronor beroende på variant. Med tanke på att den nya enheten får samma chipset och i princip har en 18:9-skärm och en förbättrad kamera, så kan det kanske handla om lite drygt 6 000 kronor. 

Offentliggörs nästa torsdag

Oneplus 5T kommer att offentliggöras i samband med ett event i New York nästa torsdag klockan 17 svensk tid. Då lär vi få veta både vilka specifikationer telefonen har och vad den kommer att kosta. Telefonen ska gå att köpa från klockan 15 den 21 november via Oneplus.net. 

Källa