Lanseras i Sverige

Oneplus 5T med Star Wars-tema släppt

Kinesiska Oneplus har släppt en Star Wars-version av sin senaste telefon Oneplus 5T. Och är man det minsta förtjust i filmerna så är det förstås inte utan att ett visst ha-begär infinner sig. Specialutgåvan av telefonen släpps i Sverige den 14 december.

Publicerad Uppdaterad

Det är ingenting som skiljer Star Wars-versionen av Oneplus 5T nämnvärt från den vanliga versionen av telefonen, annat än visuella detaljer. Den är förstås prydd med Star Wars-loggan och har fått röda knappar. Dessutom kommer den med bakgrundsbilder med Star Wars-tema, och allt går i ”Star Wars: The Last Jedi”-rött 

Kommer till Sverige, Finland och Danmark som enda länder i Europa

Initialt verkade det som om telefonen inte skulle lanseras här, men nu har Oneplus meddelat att telefonen Sverige, Finland och Danmark, som enda länderna i Europa kommer att få tillgång till telefonen. Lanseringen uppges vara en första del av Oneplus fyraårsjubileum. Säljstarten i Sverige är dagen efter filmpremiären. Star Wars: The Last Jedi går upp på bigraferna på luciadagen den 13 december och telefonen börjar säljas på Oneplus egen hemsida den 14 december.

Oneplus 5T har 6-tumsskärm med Full HD-upplösning, Snadragon 835-chipp och kamera på 16 megapixlar. 

Källa