Extra lång skärm

Oneplus 5T på läckt bild

Oneplus 5T har gått från att vara ett löst rykte till att nästan säkert vara nära förestående.

Publicerad Uppdaterad

När Oneplus 5T först dök upp som rykte baserades det bara på att Oneplus låtit Oneplus 5 bli slutsåld, vilket skulle kunna tala för att man hade en ny variant av telefonen på gång. Förra året lanserade man Oneplus 3T med något bättre processor, men i år skulle det i stället röra sig om en större skärm över nästan hela framsidan enligt vid det här laget känt mönster.

Det lät som en lite för stor ändring för en lite snabb uppfräschning av Oneplus 5, men faktum är att alltmer nu tyder på att så är fallet. I synnerhet när techläckaren Evan Blass (evleaks) läcker något brukar det vara sant, och här har han en bild på övre halvan av vad som sägs vara Oneplus 5T. Skärmen ska vara på 6 tum med 2160 x 1080 pixel. Fingeravtrycksläsaren ska inte längre få plats på framsidan utan vara flyttad till baksidan.

Även kameran ska vara förbättrad i Oneplus 5T, som enligt ryktena ska lanseras den 16 november. Både Oneplus medgrundare Carl Pei och vd Pete Lau har nyligen på Twitter lagt ut var sin bild med kommentaren "Cool bild, måste vara en fantastisk kamera."

Källa