Ska handla om läckta pressbilder

Oneplus 6 dyker upp på bild igen

Oneplus 6 har återigen dykt upp på bild, och den här gången handlar det om väldigt tydliga renderingar, som dock inte avslöjar någonting nytt.

Publicerad Uppdaterad

Bildläckor ska man alltid vara försiktig med att dra för stora växlar på. Speciellt om de kommer från udda källor. Det gör den här påstådda pressbilden på Oneplus 6, som dykt upp i Indien och som visar enheten både från fram- och baksidan. Bilden har publicerats av GSM Arena. Det som talar för att bilden skulle kunna vara äkta är primärt att den inte är effektsökande på något sätt och inte bjuder på någon uppseendeväckande detalj som inte rimmar med tidigare rykten om enheten. 

Super-slowmotion

Samtidigt har ännu en bild dykt upp, som förvisso inte föreställer själva telefonen, men som påstås komma direkt från Oneplus indiska sajt och som skvallrar om en finess kallad Super Slo Mo. 
I övrigt har rykteskarusellen så här långt gjort gällande att enheten får en skärm på 6,28 tum, Snapdragon 845-chipp och 8 GB arbetsminne. Bara häromdagen kom beskedet att telefonen offentliggörs den 16 maj. 

Källa