Annons

Snabba puckar

Oneplus 6 och 6T får Android 10 i september

Häromdagen rullades Android 10 ut till Googles Pixeltelefoner. Men Oneplus-användarna tycks inte behöva vänta länge innan de också får tillgång till den skarpa versionen.

Publicerad Uppdaterad

Det är mycket tack vare bland annat Project Treble som det nu går fortare för Androidtillverkarna att rulla ut nya versioner av Android till sina enheter. Det har vi sett prov på med utrullningen av Android 10. Det är nu bara tre dagar sedan Google försåg sina egna Pixeltelefoner med Android 10. Även telefoner från Essential fick ta del av uppdateringen omedelbart. Sedan dess har Xiaomi släppt en Android 10-uppdatering för Redmi K20 Pro.

Även Samsung tycks vara på gång med Android 10 till sina Galaxy S10- och Note 10-enheter, då man just nu genomför förberedande tester med One UI 2.0. Och nu kommer dessutom beskedet att Oneplus 6 och 6T kommer att kunna uppdateras till Android 10 redan under den här månaden. En öppen betaversion testas just nu och om allt går som det är tänkt så kan Oneplus-ägarna ha Android 10 på sina enheter redan innan månadsskiftet. 

Källa