Ute en vecka efter presentationen

Oneplus 6T börjar säljas den 6 november

Efter att Oneplus bekräftat att man kommer att presentera sin nya telefon Oneplus 6T den 30 oktober, så avslöjar man nu dessutom att den kommer att kunna köpas från den 6 november.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus har redan tidigare bekräftat att man kommer att offentliggöra sin nya telefon Oneplus 6T i samband med ett event i New York den 30 oktober. Och nu har den kinesiska telefontillverkaren dessutom avslöjat att enheten kommer att börja säljas bara en vecka senare, närmare bestämt den 6 november. Den som har vägarna förbi Indien kan till och med plocka upp ett exemplar redan den 5 november. Oneplus har däremot inte avslöjat några närmare detaljer om enheten. 

Kan fortfarande överraska

Den nya enheten förväntas inte bjuda på några direkt omvälvande förändringar jämfört med föregångaren Oneplus 6, även om det förstås kommer att sitta nyare komponenter under skalet. Den största nyheten sägs vara en fingeravtrycksläsare under skärmglaset, samt att man med den nya telefonen för första gången väljer att slopa den klassiska 3,5-mmilimetersutgången för hörlurar. Men det finns förstås utrymme för överraskningar, och först den 30 oktober vet vi exakt vad den nya telefonen har att erbjuda, och kanske framför allt vad den kommer att kosta. 

Källa