"Mjuk gyllene glöd"

Oneplus 7 Pro släpps i ny färg tillfälligt

Det handlar om en begränsad upplaga när beige gör sällskap med de ordinarie blå och grå färgerna.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus senaste flaggskepp Oneplus 7 Pro släpps i en ny färg som Oneplus kallar Almond. Oneplus 7 Pro Almond är utrustad med 8 GB arbetsminne och 256 GB lagring för 8395 kronor och är alltså något av en mellanmodell i Oneplus 7 Pro-familjen som annars säljs i konfigurationer med såväl 6 som 8 och 12 GB arbetsminne.

Idag står Almond-modellen som "kommer snart" på Oneplus egen sida, men den 25 juni släpps telefonen til försäljning och då är det i en begränsad upplaga. Almond-modellen är alltså tillfällig i sortimentet. Oneplus går inte ut med några siffror om hur begränsad tillverkningen av denna telefon är, men man jämför själva med produktionen av tidigare OnePlus 5T Lava Red och OnePlus 6T Thunder Purple.

Enligt Oneplus själva så ska Almond-modellen behandlats så att baksidan av telefonen i vissa ljus ser ut att få en gyllene glöd. Det här ska man ha åstadkommit med hjälp av en särskild beläggning som sprider infallande ljus. Förutom på Oneplus egna sajt släpps telefonen även hos Oneplus ordinarie återförsäljare.