9200 svenska kronor

Oneplus lanserar idag – Oneplus 7T Pro redan i butik

Idag klockan 17 svensk tid kallar Oneplus till lanseringsevent i London. Men eventets förmodade medelpunkt finns redan till försäljning.

Publicerad Uppdaterad

Det är återförsäljaren Evomag, en stor och etablerad elektronikförsäljare i Rumänien, som skyltar med Oneplus 7T Pro på sin hemsida. Prislappen är satt till motsvarande 9200 svenska kronor och det handlar om en telefon som är mycket lik föregångaren Oneplus 7 Pro. Skärmen är på 6,65 tum och det rör sig om en oled-skärm med 90 hertz uppdateringsfrekvens. Selfiekameran är av pop-up-typ och åker alltså upp när den används bara, vilket ger en skärm utan störmoment. 

Givetvis är prestandan vässad och systemchippet är Qualcomms Snapdragon 855 Plus, precis som i systermodellen Oneplus 7T som Mobil nyligen testade. Oneplus 7T Pro är enligt uppgifterna utrustad med 8 GB arbetsminne och 256 GB internt lagringsutrymme. I skrivande stund är produktsidan och försäljningen av enheten fortfarande uppe och Evomag säljer även den lanserade Oneplus 7T som inte fått något officiellt pris här i Sverige ännu. I Evomags butik kostar Oneplus 7T motsvarande 7700 svenska kronor.

Oneplus lansering startar alltså klockan 17.00 idag och du kan följa den live via videostream nedan.

  

Källa