Cyberpunk 2077 får egen telefon

Oneplus släpper specialdesignad Cyberpunk 2077-telefon

CD Project Reds framtidsäventyr får en egen telefon.

Publicerad Uppdaterad

Det är inte någon nyhet att Oneplus brukar gilla att samarbeta med andra företag för att släppa specialdesignade telefoner. På meritlistan finns till exempel Oneplus 5T Star Wars Edition och Oneplus 6 Avengers Edition. Nu kommer man att lansera en specialversion av Oneplus 8T, men den här gången går man inte till filmens värld utan spelens värld, närmare bestämt utvecklaren CD Project Reds framtidsepos Cyberpunk 2077 som släpps 10 december.

Designen skiljer sig inte enbart tack vare en och annan logotyp, telefonen har en ny svart-gul färgsättning samt att kameramodulen har ett nytt utseende. Baksidan är dessutom uppdelad i distinkta delar dels med glas och dels med texturerat material.

Telefonen kommer även att använda en egen version av Hydrogen OS (den kinesiska versionen av Oxygen OS) som gjort för att efterlikna den fysiska designen på telefonen.

Än så länge verkar det som att Oneplus 8T Cyberpunk Edition inte kommer att släppas utanför Kina, men där kommer den att kosta motsvarande 5300 kronor när den lanseras 11 november.