Tåliga skal

Otterbox - nu mindre fula

Otterbox lanserar en ny serie designade mobilskal.

Publicerad Uppdaterad

Otterbox har gjort sig känt för sina mobilskal till bland annat Apple, Samsung och HTC som gör telefonerna stöttåliga. Skalen är extremt robusta, men kan inte direkt kallas eleganta.

I alla fall inte förrän nu, när Otterbox lanserar sin nya Symmetry-serie mobilskal, med ett mjukare och elegantare utseende, trots stöttåligheten. Enligt Otterbox har skalet har två lager, med dels ett invändigt dämpningsmaterial i syntetiskt gummi med bikakestruktur som dämpar effekten av fall och stötar, dels en yttre, hård och skraptålig struktur som också ska göra att skalet lätt glider i och ur fickan. En upphöjd, fasad gummikant ska ge extra skydd åt pekskärmen. Otterbox påpekar att skalen inte ger något skydd mot vatten.

Skalet finns i ett antal olika färger och grafiska mönster och passar till en början till Apple iPhone 5/5s, iPhone 5c och Samsung GALAXY S 4. Det kommer att kosta från 349 kronor.

Med tanke på fokus på designen är det synd att Otterbox är så snåla med pressbilder på skalen, men här nedan har vi i alla fall en reklamvideo för Otterbox Symmetry.