App-uppdatering

Pebble blir bättre på fitness

Pebble har uppdaterat sin app, framför allt när det kommer till fitness-funktionerna.

Publicerad Uppdaterad

Smartklockan Pebble excellerar framför allt som notismaskin, medan funktionerna för sport och hälsa varit rätt eftersatta. Från början hänvisade Pebble helt till tredjepartsappar, men förra året lade man i alla fall till funktionen Pebble Health som höll reda på steg och sömn.

Det är framför allt den delen som nu fått sig en rejäl ansiktslyftning som en del i Pebbles senaste uppdatering. Dels handlar det om att du nu får en bättre presentation av dina steg och din sömn per dag, vecka och månad. Klockan känner nu också skillnad på om du går eller springer, och loggar dina löppass. Dessutom har den fått funktionen att väcka dig när du sover lätt. Det fungerar så att klockan märker av att du rör dig mycket och det är inom 30 minuter från att du satt den på väckning väcker den dig då i stället för när du hunnit somna om och sover djupare.

Utöver dessa nya funktioner i Pebble Health har man nu lagt till stöd för att svara på textmeddelanden med längre förskrivna meddelanden till Ios. Den funktionen fanns redan tidigare till Android.

Källa