Lanseras imorgon tisdag

Pixel och Pixel XL bekräftade

Två kanadensiska operatörer har av misstag avslöjat Googles nya telefoner i förtid.

Publicerad Uppdaterad

Lanseringen av telefonerna Google Pixel och Pixel XL är planerad till tisdag kväll den 4 oktober svensk tid, men redan nu har alltså två operatörer publicerat bilder och information om telefonerna. Förbeställningarna ska enligt uppgifterna dra igång samma dag som presentationen, imorgon tisdag och båda operatörerna har publicerat bilder på de två telefonerna. 

Det hela började med att operatören Bell i Kanada publicerade bilder på den mindre av modellerna och sedan kunde nyfikna användare genom att titta på bildens filnamn gissa sig till och hitta även bilden på Pixel XL. Båda telefonerna ska finnas i både svart och vitt.

Skärmarna på de båda telefonerna visar Googles nya startskärmsapp och datumet är dagen för lanseringen, den 4 oktober. Sin vana trogen har Google även satt klockslaget i skärmen till samma nummer som Androidversionen som enheten ska släppas med, Android Nougat.

Mer detaljer utöver vad vi nu redan vet får du på tisdag kväll klockan 18 då vi så klart rapporterar från Googles lansering.