1
1
https://www.mobil.se/nyheter/poco-lockar-med-en-ny-f2-modell
569743
Nyheter
falskt
Billigare utan Pro

Poco lockar med en ny F2-modell

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/pocof2.jpg?itok=n3R_0C8F', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/pocof2.jpg?itok=ad5bhtPO', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/pocof2.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Uppföljaren till Poco F2 Pro satsar på en lägre prisnivå med ny F2-modell.

Mobiltillverkaren Poco, ett undervarumärke till Xiaomi, har redan lanserat sin modell Poco F2 Pro, men nu lockar företaget med en ny modell i F2-serien där de satsar på en billigare modell. Här släpper man Pro-delen av namnet, så den nya modellen kommer kort och gott att heta Poco F2. 

Företaget har däremot inte specificerat vad de kommer att göra för att kunna släppa den här billigare modellen. Om man jämför med den redan lanserade F2 Pro-modellen spekuleras det i att man kommer att gå från 120 HZ-skärm till antingen 60 Hz eller 90 Hz, eventuellt också att byta från en amoled-skärm till en lcd-skärm. Det är inte heller orimligt att Pro-modellens Snapdragon 865 kommer att bytas ut mot antingen Snapdragon 765 eller 750G för att man ska kunna bibehålla stödet för 5G.