Så påstås den se ut

Pressbilder visar upp Google Pixel 7a

En hel del av specifikationerna har redan läckt, men nu dyker den även upp på bild.

Publicerad Uppdaterad

Den tros inte komma att presenteras officiellt förrän på Google I/O 2023-evenemanget som inleds den 10 maj, men nu har det dykt upp vad som uppges vara pressbilder av mobilen Google Pixel 7a. Det är läckaren OnLeaks som tillsammans med webbplatsen MySmartPrice går ut med foton på Google Pixel 7a, som enligt bilderna kommer att finans i tre olika färger: vit, grå och ljusblå.

Bilderna avslöjar inte några direkt specifikationer bortsett från dubbla kameror på baksidan, och en frontkamera som är placerad i ett hål i skärmen. På det stora hela påminner det fysiska utseendet i mångt och mycket om föregångaren Pixel 6a med relativt tjocka kanter runt skärmen och liknande knappar.

Enligt tidigare rykten förmodas Pixel 7a komma att använda en andra generationens Tensor-processor, 8 gigabyte arbetsminne och upp till 256 gigabyte lagringsutrymme. Skärmen ska vara en 6,1 tum stor oled-skärm med stöd för 90Hz. De två kamerorna på baksidan uppges vara en primär 64 megapixel Sony IMX787 som kompletteras av en 12 megapixel ultravidvinkel. Frontkameran ska ligga på 10,8 megapixel.

Källa