https://www.mobil.se/nyheter/razer-phone-2-presenteras-den-10-oktober
565894
Nyheter
Inbjudan bekräftar saken

Razer Phone 2 presenteras den 10 oktober

Den som väntar på en ny version av Razers gamingtelefon Razer Phone behöver inte vänta särskilt länge. Den 10 oktober kommer den nya enheten att presenteras, åtminstone med 99 procents säkerhet.

Läckta bilder som påståtts föreställa telefonen Razer Phone 2 har haft datumet den 10 oktober i displayen, vilket självfallet lett till spekulationer om att telefonen skulle komma att presenteras just det datumet. Och saken är nu mer eller mindre bekräftad genom en inbjudan som Razer nu skickat ut till pressen. Telefonen omnämns förvisso inte specifikt, men inbjudan är allt annat än subtil. 

Äger rum i Hollywood

På bilden på den inbjudan som skickats ut ser man en stiliserad telefonsilhuett med Razers logotyp i tillsammans med datumet och texten ”Flagship/Gaming”. Det framgår även att evenemanget kommer att äga rum i Hollywood, Kalifornien och att det hela drar igång klockan halvsju på kvällen, vilket innebär mitt i natten svensk tid. Razer Phone 2 ska enligt de uppgifter som dykt upp så här långt primärt skilja sig mot föregångaren genom att ha en snabbare processor (Snapdragon 845) och 512 GB snarare än 64 GB lagringsutrymme. Om telefonen tas in i Sverige överhuvudtaget återstår att se. Den första versionen av Razer Phone plockades bara in av Tre, och hur den sålt är oklart. 

Ämnen