Klippet har nu plockats bort

Reklamfilm för Pixel 4 läckte ut via Youtube

Googles nya Pixeltelefoner presenteras först i oktober, men redan nu har en reklamfilm för Pixel 4 letat sig ut på Youtube.

Publicerad Uppdaterad

Det tycks ha varit ett misstag att en reklamfilm för telefonmodellen Pixel 4 läckt ut och att den under några timmar dök upp på Youtube. Detta då den nu är avlägsnad. Bakom uppladdningen till Youtube låg en spansk Androidblogg. Men vi hade faktiskt inte blivit helt och hållet förvånade om Google hade valt att släppa en reklamfilm redan nu. Den amerikanska it-jätten har nämligen varit oerhört generös med förhandsinformation om de kommande telefonerna just i år. Det är förstås inte heller omöjligt att filmen ”råkade” dyka upp inför årets presentation av nya Iphonemodeller.

Tyvärr lär inte heller årets Pixel-telefoner vara aktuella för den svenska marknaden, men telefonerna är ändå intressanta till följd av att de i flera hänseenden sätter standarden för vad en Android-telefon kan komma att bjuda på i form av diverse funktionalitet kopplad till operativsystemet. Klippet visade också mycket riktigt upp de möjligheter till geststyrning utan direktkontakt med skärmen som möjliggörs via Googles radarbaserade gestigenkänningsteknologi som går under namnet Project Soli. Dessutom slog man på trumman för telefonens kameraprestanda vid dunkla förhållanden i klippet. 

Källa