Annons

Januari och februari

Rykte: Lanseringsdatum för Samsung Galaxy S21 FE & S22

Föregångaren Samsung Galaxy S20 FE.

Enligt rykten från en känd techläckare kommer det nu datum för när Samsung ska lansera sina telefoner i S21 och S22-serien. Om de stämmer, ja det återstår väl att se.

Publicerad Uppdaterad

Tidigare har det diskuterats huruvida Samsung har skippat årets FE-modell för att satsa på de mer lukrativa vikbara modellerna. Men det har även diskuterats diverse tillfällen när den ska lanseras. Nu kommer den kända techläckaren Jon Prosser mad datum för när båda S21 FE och S22 kommer att lanseras. 

Enligt honom kommer Samsung Galaxy S21 FE att lanseras den 4 januari nästa år och säljstarten är sju dagar senare och det kommer inte att erbjudas någon förorderperiod. 

Vad gäller Samsungs kommande flaggskeppsserie Galaxy S22 så ska den tydligen lanseras den åttonde februari med förbeställningar samma dag, säljstarten är tio dagar senare den 18e februari. 

Med andra ord ska S21 FE lanseras dagen före CES-mässan startar och S22 några veckor innan WMC-mässan. Inte helt otippade tidsperioder. Men det har även ryktats om att S22 skulle lanseras på själva MWC som öppnar den 28 februari. 

Eftersom det hela fortfarande är rykten ska man kanske ta det hela med en näve salt, det är inte otroligt att de kommer att dyka upp andra datum som potentiella lanseringsdatum. 

Huruvida det vore smart av Samsung att lansera de två modellerna med så lite tid emellan är kanske diskutabelt. Sannolikt skulle en sådan lansering göra att intresset för S21 FE blir lågt om det kommer en ny modell en månad senare med nyare teknik. Om inte S21 FE blir märkbart billigare. 

Källa