Mer från Oneplus

Rykte: Oneplus 9R kommer redan i mars

Oneplus 9 Pro

Enligt rykten kommer Oneplus att lansera fyra nya enheter i mars, däribland deras budgetmodell av toppserien, 9R. Men också deras första smarta klocka.

Publicerad Uppdaterad

Nu är det snart dags för lansering av Oneplus kommande produkter. Det är sagt att de ska visas upp för världen i mars. Totalt sett är det fyra nya enheter som ska visas upp, dels deras toppmodeller Oneplus 9 och Oneplus 9 Pro, men nu verkar det som om de även om kommer att släppa en budgetvariant som kallas Oneplus 9R. Sedan tidigare har VD för Oneplus, Pete Lau, bekräftat att de ska lansera sin första smarta klocka, Oneplus Watch. 

Det antas att medan 9 och 9 Pro kommer att bestyckas med Qualcomms Snapdragon 888, 6,55 tumsskärm med 120Hz och ett batteri på 4500mAh, kommer 9R att få ett Snapdragon 690, en 6,5-tumsskärm med 90Hz, 8GB ram och 128GB lagring, 64megapixelskamera och ett 5000mAh-batteri. 

Oneplus Watch förväntas köras med Wear OS, det har också ryktats om en modell som kallas Oneplus Watch RX som ska likna Oppos Watch RX, vilket inte låter omöjligt då de två tillverkarna har en hel del gemensamt. 

Huruvida dessa rykten stämmer återstår att se när produkterna lanseras senare i månaden. 

Källa