https://www.mobil.se/nyheter/rykten-samsung-galaxy-fold-2-far-storre-skarm-pa-utsidan
568549
Nyheter
falskt
VIkbara telefoner

Rykten: Samsung Galaxy Fold 2 får större skärm på utsidan

Den kommande Samsung Fold 2 sägs få en större sekundärskärm.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung_galaxy_fold_-_1.jpeg?itok=vmbQfwZZ', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung_galaxy_fold_-_1.jpeg?itok=FKIhuO4o', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung_galaxy_fold_-_1.jpeg', w: 2000, h: 1500, title: 'Den kommande Samsung Fold 2 sägs få en större sekundärskärm. ' },]
Ett av klagomålen på den ursprungliga Samsung Galaxy Fold fick ta emot en del kritik på grund av den lilla sekundära skärmen. Det verkar Samsung ha tagit till sig till uppföljaren, om det stämmer eller inte återstår att se.

En läcka kring den kommande vikbara Samsung Galaxy Fold 2 avslöjar substantiella uppdateringar kring bland annat den sekundära skärmen. Den främre skärmen fick en del klagomål riktade mot sig i den ursprungliga Fold, den ansågs då vara för liten.  Enligt de nya uppgifterna ska den kommande Fold 2 ha en främre skärm på 6,23 tum och med en upplösning på 2267 x 819, uppdateringsfrekvensen ska enligt läckan vara 60Hz. För att göra plats för en kamera är det ett hål i skärmen. 

Huvudskärmen får också en uppdatering och ska nu vara 7,59 tum med en upplösning på 2213 x 1689, här blir uppdateringsfrekvensen 120 Hz, precis som för Galaxy S20 Ultra. Det sägs också att den kommande Fold 2 ska komma med en S-penna för huvudskärmen liksom Note-serien. Skärmen ska också täckas av UTG (ultra thin glass) och en skyddsfilm. 

Om det stämmer eller inte får ni se när den lanseras. 

Ämnen