1
1
https://www.mobil.se/nyheter/rykten-samsung-har-en-ny-note-under-utveckling
570892
Nyheter
falskt
Note på gång?

Rykte: Samsung har en ny Note under utveckling

Samsung Galaxy Note 20.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung_galaxy_note_20_3.jpg?itok=mmDYMaEf', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung_galaxy_note_20_3.jpg?itok=zhAUD8wf', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung_galaxy_note_20_3.jpg', w: 2000, h: 1367, title: 'Samsung Galaxy Note 20. ' },]
Samsungs sägs ha en ny generation av Note på gång, men hur sannolikt är det egentligen? I och med Samsungs stora satsning på sina vikbara modeller.

Officiellt sett har inte Samsung sagt att Galaxy Note-serien är nedlagd och de har sagt saker som kan peka mot att en ny modell kan vara på gång. Men det finns snarare flera saker som skulle innebära att de faktiskt lagt ner Note-modellen. Bland annat att S-pennan stöds av både Galaxy S och Z-modeller nu, något som tidigare var exklusivt för Note-serien. 

Men en läckare har skrivit på Twitter att någon som arbetar i produktionen har sett bevis på att det ska komma en generation Note till. 

Men det är väldigt lösa påståenden och det finns inget som bekräftar det och det gör så klart att det är svårt att säga vare sig bu eller bä (eller ja, det gör det ju ganska enkelt att säga bä) om det påståendet. 

Samsung har också lagt mycket tid och resurser på att marknadsföra sina vikbara modeller och se till att dessa får ordentligt fäste på marknaden. Att de då skulle arbeta med att "återuppliva" en modell som de till synes övergivit, verkar kanske osannolikt. 

Källa