Annons

Påstådd fabriks-attrapp

Så här kan Iphone 8 se ut

Så här kommer Iphone 8 att se ut, enligt sajten BGR.
Så här kommer Iphone 8 att se ut, enligt sajten BGR.

Sajten BGR har publicerat bilder som man hävdar föreställer en attrapp av Apples kommande Iphone 8, baserad på ritningar direkt från fabriken.

Publicerad Uppdaterad

Minnesgoda läsare kommer ihåg den Iphone 8-attrapp som twittraren Benjamin Geskin publicerade bilder av för en tid sedan. Nu hävdar även sajten BGR att man kommit över bilder på en Iphone 8-attrapp, helt ”exklusivt” och från anonyma källor. Attrappen ska vara baserad på ritningar från de fabriker som ska tillverka den nya telefonen, hävdar BGR. Och attrappen ser såvitt det går att utröna av bilderna ut precis som den som Geskin visade upp. 

Fungerar inte

Då det rör sig om en attrapp så handlar det i princip bara om ett hölje. Och höljet ser ut att överensstämma med de tidigare uppgifter om den kommande enheten som läckt ut. Skärmen är näst intill kantfri, det saknas fysisk hemknapp och telefonen är klädd i glas och har stålkanter. 

Svårt att avgöra autenticiteten

Huruvida attrappen på bilden verkligen representerar den slutgiltiga Iphone 8-designen är förstås mycket svårt att avgöra. Trovärdigheten stärks något av att det är källor direkt till BGR som tillhandahållit bilderna, men utöver det finns inget som talar för att de är autentiska. Först i september lär vi få veta mer. 

Källa