1
1
https://www.mobil.se/nyheter/sa-schemalagger-du-meddelanden-i-google-messages
569473
Nyheter
falskt
Skriv nu, skicka senare

Så schemalägger du meddelanden i Google Messages

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/googlemessages.jpg?itok=tK2JLEkm', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/googlemessages.jpg?itok=1nRG5WQD', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/googlemessages.jpg', w: 950, h: 600, title: ' ' },]
Google uppdaterar sin meddelandeapp så att du kan skicka meddelanden senare.

Google fortsätter arbetet med sin meddelandeapp Google Messages, och nu släpper man en uppdatering som gör det möjligt att schemalägga meddelanden så att de skickas vid en senare tidpunkt.

Uppdateringen har börjat rulla ut till användare men det är en uppdatering som görs på servrarna och inte kräver någon uppdatering av appen. Därför kan du redan ha fått funktionen utan att veta om det. Annars lär den dyka upp under de kommande veckorna.

För att schemalägga ett meddelande väljer du mottagare och skriver meddelandet precis som vanligt, men i stället för att bara trycka på Skicka-knappen håller du den intryckt tills det dyker upp en meny med fler alternativ. Om du har fått uppdateringen är det här du väljer tidpunkt. När du har valt tidpunkt trycker du på Spara, så kommer meddelandet att visas med en liten klocksymbol. Du kan fortsätta att redigera meddelandet fram tills det skickas.