Större batterier åt alla

Så stora batterier får Galaxy Watch 6

Samsungs Galaxy Watch 6-modeller lär inte dyka upp förrän i augusti, men det dyker upp allt mer information om dem.

Publicerad Uppdaterad

Det dyker upp allt mer information om Samsungs kommande Galaxy Watch 6-modeller, och den här gången är det tack vare certifiering i Kina som vi får veta mer om batteristorlekarna för de olika modellerna. Enligt certifieringsinformationen är batteristorlekarna som följer:

Galaxy Watch 6 40mm (SM-R930/SM-R935): 300 mAh

Galaxy Watch 6 44mm (SM-R940/SM-R945): 425 mAh

Galaxy Watch 6 Classic 42mm (SM-R950/SM-R955): 300 mAh

Galaxy Watch 6 Classic 46mm (SM-R960/SM-R965): 425 mAh

Det skulle betyda att kapaciteten på batterierna blir ganska måttlig eftersom kapaciteten för motsvarande Galaxy Watch 5 låg på 284 respektive 410 mAh. Modellerna förväntas dock få bättre batteritid tack vare mer strömsnål teknik.

Informationen sätter dock ljuset på ett par andra detaljer. I Galaxy Watch 4-serien släppte man en Classic-modell med roterande ring. I Galaxy Watch 5-serien fanns ingen Classic-modell utan en Galaxy Watch Pro-modell utan roterande ring. Det har tidigare ryktats om att Samsung tänker ta tillbaka en Classic-modell med roterande ring i 6-serien, vilket batteriinformationen verkar bekräfta.

Andra rykten har kretsat kring om Samsung med 6-serien kommer att släppa tre olika modeller - ”vanilj”, Classic och Pro. I certifieringen saknas information om en Pro-modell, vilket alltså kan innebära att Samsung väljer att släppa en Classic istället för en Pro-modell.

Källa