Annons

Näst intill kantfria skärmar tycks stå på menyn

Samsung anordnar Galaxy A-event den 10 april

Det är nyheter på gång i Galaxy A-serien. Samsung har nu nämligen meddelat att man kör ett lanseringsevent den 10 april.

Publicerad Uppdaterad

Det är på Twitter som Samsung Mobile nu har publicerat en liten teaser med texten ”A Galaxy Event” tillsammans med en lite animering där en skateboardåkare far fram genom skärmarna på tre telefoner. ”Enter the era of live” skriver Samsung i tweeten, och vad som avses med den saken är en aning oklart. Den trio telefoner som man förväntas visa upp är Galaxy A20, A40 och A90. Den senare av dem är den mest intressanta, och att döma av tidigare uppgifter och läckor så tycks det handla om en gamingfokuserad telefon som eventuellt kan vara försedd med en roterande pop-up-kamera. 

Indikation på kantfritt

Om animeringen med skateboardåkaren är någon indikation på någonting överhuvudtaget, så skvallrar den om att vi kan förvänta oss en trio telefoner med mycket tunna skärmkanter. Telefonerna i animeringen ser nämligen nästan ut som tre supertunna skärmar och inte så mycket annat. Samsung har ju också tidigare sagt att man kommer att förse sina enklare telefoner med nya finesser först, innan de får flytta ut i flaggskeppsenheterna. Eventet kommer att äga rum på tre håll i världen den 10 april, närmare bestämt i Bangkok, Milano och São Paulo. 

Källa