Fold 3

Samsung bekräftar att flera flaggskeppstelefoner får stöd för S Pen

Samsung har, återigen, bekräftat att flera av deras flaggskeppsmodeller kommer att ha stöd för S pen.

Publicerad Uppdaterad

Det har sedan tidigare varit känt att Samsung inte kommer att lansera något Note-modell i år. Samtidigt har de också bekräftat att flera flaggskeppsmodeller att få stöd för S pen, något de poängterade särskilt i måndags kväll i samband med att de visade upp One UI Watch och gav oss en försmak av vad som kommer i nästa smarta klocka från Samsung, då baserad på Googles Wear OS och inte som tidigare Tizen. De sade dock ingenting om vilka modeller som kommer att få det här stödet även om vi kan spekulera om att vikbara Fold 3 ligger närmast till hands. 

De bilder som läckte ut för någon dag sedan visade Samsung Galaxy Z Fold 3 med en S Pen men det verkar inte som om den kommer att ha ett utrymme för att förvara pennan. 

Fold 3 kan komma att ha det nya Qualcomm-chipet Snapdragon 888 Plus som lanserades häromdagen. Båda skärmarna på Fold 3 kommer enligt uppgifter att ha 120Hz uppdateringsfrekvens. Alla detaljer kommer så klart att avslöjas när Samsung lanserar sina nya modeller troligen i augusti.