Uppdatering

Samsung Galaxy S20-serien får uppdaterad kamera-app

Via en mjukvaruuppdatering som rullar ut över världen nu får Samsungs Galaxy S20-serie en uppdaterad kamera-app som ska ge bättre fokushastighet.

Publicerad Uppdaterad

Förra veckan släpptes den utlovade uppdateringen till Samsung Galaxy S20-seriens kameror, då var det bara för de enheter som har Samsungs egna Exynos chipset. Nu kommer en uppdatering som gäller även för de som har enheter med Qualcomms Snapdragonchipset. 

Sedan lanseringen har tidigare testare klagat på att kameran i framför allt S20 Ultra har haft långsam och oexakt autofokus. Den har dessutom fått klagomål om att inte riktigt sätta hudtonerna när man fotograferar människor. Nu hoppas användare världen över att dessa två problem kommer att åtgärdas via den nya mjukvaran som nu rullar ut till alla.  

S20 Ultra sitter på den mest högupplösta sensorn i mobilkameravärlden med sina 108 megapixlar. Det är ju tråkigt att ha tillgång till en massa pixlar om skärpan inte kan sättas ordentligt så vi får hoppas att Samsung har lyckats förbättra de tidigare upptäckta problemen ordentligt. 

Källa