Läckor och rykten

Samsung Galaxy S21 FE blir antagligen dyrare än S20 FE

Enligt information som flyter runt på nätet så verkar det som om den kommande Samsung Galaxy S21 FE blir dyrare än föregående generation. Om det kommer att påverka försäljningen eller inte återstår att se.

Publicerad Uppdaterad

Då var det dags för lite mer rykten och läckor kring Samsungs kommande Galaxy S21 FE. Från början var det sagt att den skulle komma i augusti, vilket i sin tur innebär att när den nu lanseras så är den ett halvår äldre än vad det kanske var tänkt från början. Det i sin tur kan ju betyda att tekniken i den känns lite gammal för en ny telefon. För att se till att den fortfarande blir en hit hos användarna så handlar det till stor del om att den får ett bra pris. 

Enligt en twittrare, Snoopy, ska Galaxy S21 FE redan ha dykt upp på Samsungs irländska sida. Där ska priset ha legat på 769 euro för 128GB och 839 euro för versionen med 256GB. När den förra generationen lanserades låg priset på 669 euro för 128GB-versionen. I Tysklands sägs det att priserna kommer att hamna på 749/819 euro, exakt vad de slutgiltiga priserna hamnar på återstår att se. Men dessa läckor kan ju kanske tänkas kunna ses som riktlinjer vilket i sådana fall skulle peka på att den kommande S21 FE blir något dyrare än föregångaren. 

Den ska tydligen komma med en 6,4tums amoledskärm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Kameraklustret ska ha 12, 12 och 8 megapixlar i huvudkamera/vidvinkel och telefon. Sannolikt har den även Snapdragon 888, det skulle även kunna komma en version med ett Exynos-chip. Snart kommer vi nog att kunna sluta spekulera och istället få rapportering om den faktiska lanseringen. 

Källa