There's an app for that

Samsung har en app för S8-lanseringen

Samsung har gjort en särskild app för sitt event Unpacked 2017, där Galaxy S8 ska visas upp.

Publicerad Uppdaterad

Om man nu ändå ska flyga tusentals inbjudna kors och tvärs över världen till en lansering har man redan bränt så mycket pengar att en app särskilt utvecklad för eventet ligger på marginalen. Vi vet inte om det är så Samsung tänkt, men i vilket fall kan den som vill nu ladda ner appen Unpacked 2017 från Google Play Store och (faktiskt) Appstore.

Appen är kanske mest en angelägenhet för den som ska delta på själva eventet, som går av stapeln i New York och London den 29 mars, klockan 17.00 svensk tid. I den kan de deltagande registrera sig för snabbare entré till eventet. För de som inte tänkte vara på plats får man främst en nedräknare som anger hur långt det är kvar tills eventet startar, möjlighet att se livestream från eventet (något som inte kräver appen, men kan vara enklare än att söka fram på nätet) och se videor kopplade till lanseringen, både teaserfilmer innan och när lanseringen väl är igång de videoklipp som visas under lanseringen. Detta i en app som känns löljigt påkostad och polerad för att vara en engångsfunktion för ett enda event.

Vänta er inga unika avslöjanden i förtid från appen, men dör du av nyfikenhet på Galaxy S8 är det ett sätt att inte missa något av lanseringen.

Källa