Rensat på Youtube efter Note 10-lanseringen

Samsung raderar Iphone-hån efter slopade hörlursutgången

Samsung gör nu sitt bästa för att få bort den gamla reklamen under parollen ”Growing Up” där man hånat Apple för att Iphone bland annat saknar klassisk hörlursutgång.

Publicerad Uppdaterad

Säga vad man vill om Apple, men när Apple bryter mot tillsynes heliga regler så kommer oftast först hån för att sedan följas av anpassning. Man kan till exempel tycka precis vad man vill om den klassiska 3,5-millmetersutgången för hörlurar, men efter att Apple vågade slopa den så följde efter ett tag de flesta andra tillverkare med och gjorde likadant. Förutom Samsung, som envist valt att hålla fast vid 3,5-millimetersutgången. Till mångas gläde, bör det påpekas.

Men med de senaste flaggskeppstelefonerna Galaxy Note 10 och Note 10 Plus så har man till slut kapitulerat, något som man primärt uppger beror på att man ville ha mer plats för batterierna i telefonerna. Och påpassligt nog så har man i samma veva även raderat alla de gamla reklamklipp där man hånar Apple från sina kanaler på nätet. Klippen med Iphonehånen finns dock av någon anledning fortfarande kvar på Samsungs malaysiska Youtubekanal. 

Källa