Läckor från källan

Samsung råkar avslöja Galaxy S20 och Galaxy Buds Plus

Namnet på Galaxy S20 har nu av misstag bekräftats av Samsung själva, som samtidigt bekräftat det nya headetet Galaxy Buds Plus.

Publicerad Uppdaterad

Samsung har inte officiellt bekräftat att nästa toppmodellserie, som ersätter Galaxy S10, ska heta S20 i stället för S11, men nu har man råkat försäga sig. På Samsungs tyska webbsajt råkade någon trycka på publicera för tidigt, och officiella skal till S20 lades upp till försäljning. Sidan togs snabbt ner igen, men inte innan sajten winfuture.de hann skärmdumpa, och därmed får namnet anses vara bekräftat. Bekräftad är också formen med en större kameraö på baksidan.

På samma sätt har Samsung i förtid lagt upp en app till deras kommande headset Galaxy Buds Plus i Appstore. I svenska Appstore står appen inte att finna, men söker man hittar man den bland annat i Indien. Galaxy Buds Plus ser ut som föregångarna Galaxy Buds, men väntas ha bättre batteritid och bättre dämpning av omgivande buller vid samtal. Den kände läckaren Evan Blass (evleaks) har lagt upp en bild som påstås vara en lista som jämför specarna mellan Galaxy Buds och Galaxy Buds Plus.

På kvällen den 11 februari håller Samsung sitt Unpacked-event, och där väntar vi oss att få se Galaxy S20 i tre varianter, den vikbara modellen Galaxy Z Flip, och headsetet Galaxy Buds Plus.

Källa