https://www.mobil.se/nyheter/samsung-retas-inf-r-lansering
559670
Nyheter
Tredje skärmen

Samsung retas inför lansering

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/gsmarena_001_1.jpg?itok=6lmTEQIh', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/gsmarena_001_1.jpg?itok=UlOdQ49f', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/gsmarena_001_1.jpg', w: 728, h: 314, title: ' ' },]
En ny modell syns i en bild från Samsung inför presentationen nästa torsdag.

Vi har snart tappat räkningen på hur mycket som har läckts om Samsung Galaxy Note 5 och Galaxy S6 Edge Plus. Skal, pressbilder och vad som har sett ut som fungerande versioner av telefonerna har visat sig lite överallt på nätet. Nu är det en vecka kvar tills Samsung ska presentera höstens flaggskepp och en ny bild från tillverkaren visar upp en okänd större enhet. Det är antingen en phablet som är för stor att hålla i under samtal eller en surfplatta. Surfplatta låter rimligast.

I bilden syns skepnaden av tre olika enheter, två antar vi är S6 Edge Plus och Note 5. Den tredje och understa enheten ser onekligen ut som en surfplatta, men den ser inte märkvärdigt mycket större ut än de två övre enheterna. Med en displaystorlek på 5,7 tum för båda telefonerna ser det ut som en surfplatta med 7-tumsskärm.

Samsungs Indonesiska twitterkonto verkar ha tyckt att tillverkaren inte varit tillräckligt klargörande om vilka telefoner som ska presenteras. De lade nämligen nyss ut bilden nedan.