Annons

Mycket väsen för ingenting

Samsung svarar på ryktena om tidigarelagd S21-lansering

Samsung har nu kommenterat ryktena om en tidigarelagd lansering av Galaxy S21 genom att egentligen inte säga någonting alls.

Publicerad Uppdaterad

För Zdnet Korea kommenterar en talesperson för Samsung ryktena med att det ständigt skiftande marknadslandskapet gör att inte ens de mest etablerade produkttraditioner kan känna sig säkra. Detta inkluderar även sådana som brukar vara mer pålitliga än flyttfåglarna, exempelvis att Samsung brukar tillkännage sina S-telefoner i februari. Det kan till och med bli så att man i framtiden kommer att ha lanseringar som mer överensstämmer med CES-mässan i Las Vegas som brukar gå av stapeln i januari.

Även om kommentarerna inte i sak bekräftar en flyttad lansering jämfört med tidigare år så är det ovanligt att företag som Samsung ens kommenterar den här typen av rykten. Det kan man tolka som att det ändå ligger sanning i uppgifterna, men säkert får vi inte veta detta förrän en officiell inbjudan till lanseringen faktiskt kommer. 

Möjliga skal till S21 läckta

Samtidigt som deta skett har det dykt upp bilder på vad som påstås vara skal till den kommande S21-serien, något som dock inte är bekräftat. Bilderna kommer från den etablerade läckaren Ice Universe och sägs visa ett skal till kommande Galaxy S21 Ultra där hörnet på teleofnen, det hörn där kamerorna sitter är helt oskyddat.

Enligt de obekräftade uppgifterna ska Samsung lansera S21-serien officiellt den 14 januari 2021.