1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-webblasare-ska-bli-battre-i-kommande-one-ui-30
569147
Nyheter
falskt
Bättre surf med Samsung

Samsungs webbläsare ska bli bättre i kommande One UI 3.0

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/one-ui-3.jpg?itok=SyN_Pe7n', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/one-ui-3.jpg?itok=mFhQLCjb', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/one-ui-3.jpg', w: 950, h: 559, title: ' ' },]
Företaget vill att Internet Browser ska bli ett förstahandsval.

Sydkoreanska Samsung satsar på att göra sin webbläsare Internet Browser till ett fullvärdigt, om inte bättre alternativ, till webbläsare som Chrome, Opera, Edge med flera. Det är framför allt i samband med arbetet med One UI 3.0 som man planerar att lägga till funktioner som bättre bläddring mellan sidor, möjlighet att spara sidor för senare läsning, annonsblockerare, bättre hantering av nedladdningar och möjlighet att använda tillägg.

Webbläsaren ska även förses med ett privat läge för alla som vill surfa anonymt, samt ett nytt visningsläge med högre kontrast när webbläsaren används i "dark mode". Även säkerheten ska förbättras genom att webbläsaren ska kunna visa varningsmeddelanden om du surfar till en webbplats som verkar innehålla skadlig kod.

Tanken är att samtliga dessa nyheter och förbättringar ska släppas senare i år.

Ämnen