1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsungs-galaxy-buds-pro-finns-pa-riktigt
569600
Nyheter
falskt
Ryktena visade sig stämma

Samsungs Galaxy Buds Pro finns på riktigt

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/galaxybudslive.jpg?itok=W7wph8El', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/galaxybudslive.jpg?itok=GhAvk2G-', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/galaxybudslive.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Samsungs nya lurar ska bli ytterligare ett alternativ i ett redan stort sortiment.

Efter en tids rykten har det bekräftats att Samsungs lurar Galaxy Buds kommer att släppas i en nyare modell med namnet Galaxy Buds Pro. Det har dock inte bekräftats av Samsung utan genom att de har dykt upp hos amerikanska myndigheten FCC (Federal Communications Commission).

Ännu obekräftade rykten säger att Galaxy Buds Pro kommer att få aktiv brusreducering, och de förväntas även få stöd för både Bluetooth 5.0 och trådlös laddning.

Fodralet till de nya lurarna kommer att ha en ny och mer fyrkantig design med design med rundade hörn liknande den för Samsung Galaxy Buds Live och innehålla ett batteri på 500 mAh medan lurarna kommer att innehålla 120 mAh-batterier.

Informationen antyder att Galaxy Buds Pro kan komma att dyka upp även officiellt inom en snar framtid, troligtvis tillsammans med Galaxy S21 i januari. De ska dock inte ersätta någon tidigare modell utan i stället vara ytterligare ett alternativ i sortimentet.