https://www.mobil.se/nyheter/samsungs-vd-fotad-med-en-galaxy-note-9-i-hand
565587
Nyheter
Lanseras 9 augusti

Samsungs vd fotad med en Galaxy Note 9 i hand

Med lanseringen av Galaxy Note 9 nära förestående är samsungs chef inte rädd att visa sig offentligt med telefonen.

Samsung Galaxy Note 9 kommer att lanseras på ett event i New York den 9 augusti, och med bara ett par veckor kvar är det inte så konstigt att den börjar dyka upp på bild. Lite mer oväntat är det Samsungs vd DJ Koh som står för läckan.

Företagsledaren fotograferades med en Galaxy Note i hand, och även om telefonen har ett skyddande skal som döljer designen ser man på utskärningen för kamera och fingeravtrycksläsaren att det inte kan röra sig om Note 8. Precis som fallet var med Galaxy S9 i jämförelse med Galaxy S8 väntas dock Note 9 vara mycket lik Note 8. Fingeravtrycksläsaren ska vara bättre placerad under kameran i stället för bredvid, och telefonen väntas ha något mindre ram under skärmen.

Sett till prestanda väntar vi oss att Note 9 får samma chipset som Galaxy S9, 6 GB arbetsminne och 64 GB intern lagring. Den främsta nyheten väntas dock röra pennan, som ska ha fått stöd för bluetooth-uppkoppling, vilket ska möjliggöra en rad nya funktioner. Eftersom pennan är det som gör Note-serien unik till att börja med ser vi fram emot att få upptäcka dessa nyheter.

Källa