Cut the wire award

Screen Interaction vann branschpris

Den 12 september tillkännagavs vinnarna i Cut The Wire Award, en prisutdelning anordnad av Telecomcity i Karlskrona. Screen Interaction och Izettle fanns bland vinnarna.

Publicerad Uppdaterad

För åttonde året i rad delades priserna i Cut the wire awards, som anordnas av branschsammanslutningen Telecomcity i Karlskrona.

Screen Interaction och försäkringskassan vann priset Best Service Innovation, för försäkringskassans populära app Mina Sidor som underlättar hanteringen av VAB-rapportering till myndigheten.

Izettle vann priset i kategorin Best Business Solution med sin lösning för mobila kortbetalningar. ”Tjänstens mobilitet förenklar betalningsförfarandet och erbjuder många mervärden som hjälper företaget att utveckla sin verksamhet. Den mobila hanteringen är en nyckelfaktor för många företag”, skriver Telecomcity på sin webbsida.

Evidos, företaget bakom appen Medihand, ett hjälpmedel vid dosering och kombinering av medicin, vann priset Best Challenger. EOO Sweden, som utvecklat en tjänst som gör det lättare för patienter med talsvårigheter att kommunicera, vann i kategorin Best Product Innovation.

Till Årets Bubblare utseddes Skolpennan, ett kommunikationsverktyg mellan skola, elever och föräldrar. 

Alla motiveringar hittar du här.