Google Now

Se när det är kö i matbutiken

Senaste uppdateringen till Google Now visar vilka timmar företag har flest kunder.

Publicerad Uppdaterad

Är du typen som föredrar att handla i lugn och ro, eller vill undvika köer, lär senaste uppdateringen till Google Now vara välkommen. För att se när ett företag har som mest kunder, oavsett om det är Starbucks eller ICA, så räcker det att söka upp företaget i appen. Klickar du på stället du ska till ser du en graf med staplar som visar vilken tid på dygnet, måndag till och med söndag, det har som mest besökare.

För att byta mellan dagar är det bara att svepa till höger eller vänster, då ser du hur besökarantalet förändras under veckan. Informationen finns precis under öppettider och telefonnummer i kategorin Populära tider. Uppdateringen går att ladda ner i Sverige men bara för ett begränsat antal butiker. Än så länge har uppdateringen bara kommit till Android.

Också nytt för appen är att du kan säga till appen att skicka meddelanden från olika meddelandeappar. Än så länge gäller det bland annat Whatsapp, Viber, Wechat och Telegram. Apparna måste uppdateras till att stödja funktionen innan det fungerar. Google skriver på sin blogg att uppdateringen ska finnas tillgänglig idag.

Källa