https://www.mobil.se/nyheter/snap-slapper-nya-versioner-av-senaste-spectacles-modellen
565851
Nyheter
Lite mer diskret design

Snap släpper nya versioner av senaste Spectacles-modellen

Mycket kan man säga om Snaps märkliga kameraglasögon Spectacles, men man kan knappast påstå att de är diskreta. Men den saken råder nu Snap i viss mån bot på med två nya varianter på Spectacles.

Snaps kameraglasögon Spectacles är en minst sagt udda fågel i techvärlden. Det handlar om ett par solglasögon med inbyggd kamera, som kan användas för att ta bilder och skapa filmer som sedan kan läggas upp direkt på Snapchat med ett knapptryck. Den första upplagan av glasögonen blev snabbt en snackis, men någon större succé gjorde hårdvaran inte. I våras kom trots det en ny version av glasögonen kallade Spectacles V2, och nu kommer dessutom två nya varianter på den versionen. De nya varianterna släpps i en begränsad upplaga och blir en aning dyrare än den ordinarie versionen av Spectacles, då de kostar 230 Euro istället för 175 Euro. 

Polariserande glas

De två nya varianterna, som fått namnet Nico och Veronica, är fortfarande inte direkt vackra. De är dock – åtminsonte enligt vår mening – betydligt snyggare och definitivt mer diskreta än originalversionen, vilket sannolikt kan locka eventuella köpare som skrämts bort av originalets iögonfallande formspråk. Dessutom har de nya varianterna polariserande glas, vilket så klart gör dem bättre som renodlade solglasögon. Båda de nya Spectacles-varianterna finns i onlinebutiken redan nu.