https://www.mobil.se/nyheter/snapchats-skr-ddarsydda-geofilter-har-hittat-till-europa
563947
Nyheter
Nu även för svenska användare

Snapchats skräddarsydda geofilter har hittat till Europa

● BILDSPEL
I juni kunde nordamerikanska Snapchat-användare börja köpa skräddarsydda geofilter. Nu har man rullat ut funktionen till ett antal europeiska länder, bland annat till oss här i Sverige.

För att komma åt de nya geo-filter som nu finns tillgänliga på Snapchat så går man in på sin profil i appen och tittar under inställningarna. Där aktiverar man ”On-demand Geofilters” och sedan ska det fungera. Funktionen ska vara tillgänglig från och med i dag för användare i Storbritannien, Frankrike, Nederländerna, Danmark, Norge, Finland och Sverige. 

Pris från 66 kronor

Geofiltren kan skräddarsys för olika typer av evenemang, till exempel ett bröllop. Det finns ett flertal mallar som passar olika tillfällen och ytan som geofiltren täcker kan ligga på mellan 1 800 och 450 000 kvadratmeter. Du väljer bland olika pusselbitar och kan kombinera ihop färdiga effekter till ett passande filter med grafik och text du väljer själv. Man kan även välja om filtren ska vara aktiva under bara några timmar eller i flera dagar. Alla dessa faktorer bidrar till prissättningen av filtret. Filtren kostar från 66 kronor. Den som skapar ett filter får räkna med att vänta upp till en dag på att Snapchat godkänner det, så det är bäst att vara ute i god tid om man tänkt använda sig av funktionen. När filtret är godkänt får du ett meddelande från Snapchat och instruktioner om hur du betalar.

Ämnen