Lanseringsevent i Brasilien

Snart dags för Motorola One Hyper – med pop-up-kamera

Ännu en mobiltelefon i Motorolas One-serie närmar sig lansering. Den här gången handlar det om One Hyper.

Publicerad Uppdaterad

Motorola har släppt flera telefoner med olika styrkor under namnet One på senare tid, bland annat One Macro och One Zoom. Och nu är det dags för ännu en telefon i den serien att offentliggöras. Vi snackar om One Hyper, som kommer att presenteras i samband med ett event i Brasilien på tisdag nästa vecka. Motorola har släppt en så kallad teaser där just Hyper förvisso inte nämns, men som visar att telefonen bland annat får en selfiekamera av pop-up-typ. Och just den egenskapen ska vara förbehållen Hyper-telefonen, så vi kan med åtminstone 90 procents säkerhet utgå ifrån att det är just den vi lär få se.

Utöver pop-up-kameran så bjuder telefonen även på en annan nyhet som vi inte sett tidigare i Motorolasammanhang, närmare bestämt en huvudkamera med en upplösning på hela 64 megapixlar. Den har sällskap av en djupsensor på 8 megapixlar. 

I övrigt så ska telefonen enligt de uppgifter som cirkulerat om den här så här långt vara rustad med en 6,39-tums LCD-skärm av IPS-typ med full HD-upplösning, ett Snapdragon 675-chipp samt 4 GB arbetsminne och 128 GB internt lagringsutrymme. Vad den kommer att kosta och vilka marknader den kommer att bli aktuell på får vi vänta på besked om, men förhoppningsvis klarnar det lite kring de sakerna redan på tisdag. 

Källa